Blog 

Tijdens burendag op zaterdag 23 oktober jl. overhandigde Wil Kroesen (voorzitter van Stichting Vrienden van Bruisend Meulenvelden) de duo-fiets aan Harold Koerntjes (team manager Liemerije van locatie Meulenvelden) De stichting Vrienden van Bruisend Meulenvelden heeft afgelopen 4 jaar (!) regelmatig bingo avonden georganiseerd om deze fiets te kunnen aanschaffen.
Vooral Rosita Beekhuijsen en Willemien Wiersma, de andere bestuursleden van Stichting vrienden van Bruisend Meulenvelden, waren zichtbaar blij en opgelucht dat alle inspanningen hebben geleidt tot deze mooie overdracht. Stichting vrienden van Liemerije heeft tevens een schenking gedaan om de benodigde aanpassingen aan de fiets te kunnen bekostigen.

Indien u van de fiets gebruik wenst te maken, dan kan dat! Meld uw wens even aan de balie van Meulelvelden of bij de bar van Burgers van Diem. Dan zorgen we ervoor dat de fiets op de gewenste tijd voor u klaar staat.

Er is nog plaats voor vrijwilligers die samen met mensen een blokje om willen rijden met deze fantastische fiets. Lijkt dit u wel wat, dan horen wij dat graag.